Vijvers

Polyester als bouwmateriaal voor vijvers is bekend vanwege de duurzaamheid en sterkte. In lastige vormen is er geen last van plooien en vouwen. Vanwege de hardheid kunnnen er vormen gemaakt worden zoals dragende randen voor stenen of vlonder. De vijvers worden ter plaats gemaakt waardoor er geen enkele beperking is. Deze vijvers worden niet door ijsvorming bedreigd. Het materiaal is ook toepasbaar bij renovatie van bestaande vijvers.

> klik voor meer informatie

Badkamers

Ideaal voor hotels, zorginstellingen, studentenhuizen en scheepvaart. Ook wanneer u opzoek bent naar mooie maar eenvoudig te onderhouden badkamer kunt u bij ons terecht. Ook om een houten vloer waterdicht te maken, is het aanbrengen van polyester een prima oplossing. Polyestervloeren worden o.a. aangebracht in bad en doucheruimtes. Het eindresultaat is een mooi, glad oppervlak dat eenvoudig te reinigen is.> klik voor meer informatie

Tuinmeubelen

Heeft u ook een mooie loungeset in uw tuin staan? Maar geen plek om de enorme loungekussens op te bergen? Bestel dan vandaag nog zo'n uiterst praktische opbergkist voor het opbergen van uw loungekussens, gewoon buiten in uw tuin. De buitenzijde van de kussenkist is glad en u kunt op het deksel zitten, waardoor u nog een aantal zitplaatsen creeërt. Door het glasvezelversterkt polyester materiaal zijn de opbergkisten weersbestendig en waterdicht.


> klik voor meer informatie